Contact

Verbinding tussen hemel en Aarde.

Thema: energie opnemen en in je kracht staan.

Deze middagworkshop heeft een mooi programma dat uitermate geschikt is voor mensen die last hebben van stressklachten, lichamelijke klachten en disbalans, vermoeidheid, burn-out en lusteloosheid.

Wat we gaan doen is letterlijk tot op celniveau het hele lichaam ontdoen van stress en weer opladen met kracht en nieuwe energie.

– Het programma van deze middag bestaat uit een paar onderdelen Ontstressen, rust en helderheid van geest verkrijgen door te beginnen met een zachte vorm van yoga, lichaamsbeweging en -bewustzijn, met de nadruk op “aandacht en adem”.

– Er wordt wat verteld over energie en je energiesysteem. De kracht van energie, hemel en aarde, en over hoe wij als levend wezen enorm krachtig zijn in ons vermogen ons energiesysteem aan te passen en te activeren, waardoor je je weer goed kunt voelen, energie kunt opnemen en in de kracht van je eigen energie helder en vitaal in het leven zult staan.

– Aansluitend zullen er mooie en krachtige bewustzijnsoefeningen volgen, waarbij lichaamsbeweging en -houding, ademhaling en begeleide meditatie een grote rol spelen.

De energie in het hele lichaam wordt tijdens de workshop weer op gang gebracht, waardoor energie weer van top tot teen gaat stromen en je tot in iedere cel van je lichaam de kracht van energie zult ervaren en je hele energiesysteem activeert.

Deze workshop geeft je inzicht in jezelf, zal je lichaamsbewustzijn vergroten, en je zult ontspannen en met nieuwe energie weer naar huis gaan.

Vorige
Volgende
Terug naar het overzicht

Extra informatie

De workshop is op zondagmiddag 3 november van 13.00 uur tot 16.30 uur

De kosten voor deze middag zijn € 45,00 pp

Aantal deelnemers 6–10 personen

Liesbeth

14 juli, 2019

"Terugkomen bij jezelf, bij de Kern. Inge helpt je hier bij op haar liefdevolle en zachte manier, je voelt de ruimte ontstaan in je lichaam waardoor je weer verder kunt in je helingsproces."

Lees meer recenties