Wie zijn wij?

 

Allereerst vinden wij het heel leuk dat u op onze website bent beland en met groot enthousiasme stellen wij ons graag aan u voor en leggen uit hoe het idee is ontstaan een inspiratiecentrum te beginnen.

 

Ik ben Inge Scheepers- van den Elzen, moeder van een prachtig dochtertje en echtgenote van een hele lieve man.  Het idee om dit centrum te beginnen is ontstaan doordat ik behoefte kreeg aan ruimte. Allereerst voor mezelf, om te kunnen doen en uitproberen wat ik leuk vind (zoals yoga, schilderen ea hobby’s). Maar zeker ook “ruimte” om anderen te kunnen motiveren en inspireren, en boven alles ruimte om (samen) plezier te hebben en van elkaar te kunnen leren.

 

Mijn man, Chris Scheepers, is al sinds 2005 de trotse eigenaar van Scheepers Beveiligingen en mede door deze gezonde, groeiende onderneming zijn wij in de dankbare positie dit mooie centrum te starten, in het hartje van onze woonplaats Papendrecht.

 

We zijn deze uitdaging aangegaan, met de bedoeling een centrum te worden voor iedereen! Het gaat er niet om of je ergens “goed” in bent, maar doe vooral wat je leuk vindt! Door deze kracht, vreugde en het enthousiasme te ervaren, inspireer je jezelf en ook anderen. Ideeën en inzichten worden geboren, net als plezier en vreugde voor het leven.

 

In ons centrum denken wij met u mee en helpen wij u graag te creëren en zich te ontwikkelen. Kortom ...  het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen tijdens “open dagen”.