Landen in je lijf

 

De workshop Landen in je Lijf gaat over energie en over hoe energie stroomt. Het is een introductiedag in hoe je je meer bewust kan worden van je lichaam en hoe je energie gedurende een dag stroomt. We gaan aan de slag met de 4 dimensies van energie (mentaal, emotioneel, fysiek, wie ben ik) en we gaan aan de hand van simpele oefeningen kijken hoe de energie stroomt en wat de plekken in het lichaam zijn waar de energie gestagneerd is in je lichaam.

 

Vaak zit ons hoofd helemaal vol met informatie en dingen die we moeten doen. Als we ons lichaam zien als 100% dan zitten we vaak alleen in ons hoofd en zijn we niet aanwezig in ons lichaam. Tijdens de workshop kijken we naar de relatie tussen ons hoofd, onze gedachten en ons denken (mentale dimensie), onze emoties (emotionele dimensie), ons lichaam (fysieke dimensie) en de vraag die de meeste mensen hebben wie ben ik? (spirituele dimensie). En al die zaken werken samen! We merken dat veel mensen een vraag hebben, ergens niet uitkomen of een bepaald patroon willen doorbreken. Landen in je lijf sluit hier zeer goed op aan. Door je meer bewust te zijn van emoties, je denken en je lichaam, kan je je elke dag goed voelen en de dingen doen die jij op dat moment wilt doen. Je kan de dingen loslaten die je dwars zitten en genieten van het leven. Het gaat erom dat je verbinding maakt met je eigen kracht en kernkwaliteiten.

 

Wat bieden we:

- je lichaam meer voelen en meer energie hebben

- uit je hoofd zijn en je hoofd zal leeg zijn

- inzicht hebben in de 4 dimensies en hoe deze voor jou werken

- inzicht hebben waardoor je meer energie kunt hebben gedurende de dag

- je bewust wordt van zaken die je energie kosten en daardoor minder stress kunt ervaren en effectiever kan zijn gedurende een dag

- meer overzicht en rust om te genieten van het leven

- oefeningen hebben die je thuis en op kantoor kunt gebruiken om energie te laten stromen

 

 

Naast de workshops, maken ook veel mensen gebruik van individuele coachings, shiatsu behandelingen en weekend workshops.

 

"Wil je actuele informatie over de data en/of je inschrijven, mail of bel naar Landen in je Lijf."

 

Danny van der Linden

Landen in je Lijf

info@landeninjelijf.nl

+31651501866